CRM Yazılımında Servis Talebi Yönetimi Ne İşe Yarar?

Servis talebi müşteriler tarafından zaman zaman ihtiyaç duyulan satış sonrası hizmetler nedeniyle gündeme gelebilmektedir. Bilindiği gibi CRM yazılımları farklı özellikleri ile iş yönetimi süreçlerini oldukça kolaylaştırmaktadır.


Yahya Ekinci 1271 gün önce yazdı...
CRM Yazılımında Servis Talebi Yönetimi Ne İşe Yarar?
Servis talebi müşteriler tarafından zaman zaman ihtiyaç duyulan satış sonrası hizmetler nedeniyle gündeme gelebilmektedir. Bilindiği gibi CRM yazılımları farklı özellikleri ile iş yönetimi süreçlerini oldukça kolaylaştırmaktadır. Her firmanın faaliyet gösterdiği alanda ihtiyaç duyduğu yönetim araçları farklıdır. Firmaların hizmet verdikleri alana yönelik iş takip süreçleri de birbirinden oldukça farklılaşmaktadır.

Örneğin, sigorta poliçesi düzenleyen bir firmanın, poliçelerini takip etmeye imkan tanıyan yazılımlar kullanması, firmanın iş yükünü azaltacaktır. Bazı firmalar sundukları hizmete ilişkin hizmet sonrası süreçleri takip etmeye ihtiyaç duyabilir. Örneğin, beyaz eşya satan bir firma, satış sonrası hizmet sunarak müşterilerini memnun edebilir. Bu tarz bir hizmet için hizmete ilişkin ayrıntıların sürekli olarak kayıt altında tutulması gerekmektedir. Ayrıca müşterilerden gelen taleplerin takibine imkan tanıyan sistemler de bu tarz hizmetler sunan firmalar için önemlidir.

Servis Talebi Takibi Nasıl Yapılabilir?

Servis Talebi Takibi Nasıl Yapılabilir?
Firmalara yönelik servis talebi online sistemler aracılığı ile kolaylıkla yapılabilmektedir. Müşteri ilişkileri yönetimi söz konusu olduğunda CRM yazılımları pek çok hizmeti tek bir platform üzerinden sunmaktadır. Bu yazılımlar arasında gelişmiş özelliklere sahip olan DinamikCRM yazılımı, herhangi bir sektörde faaliyet gösteren firmaların, müşterileri ile olan ilişkilerini geliştirmektedir.

Müşterilerden gelen servis talepleri, DinamikCRM yazılımı ile ücretsiz olarak sunulan ‘Servis Talepleri’ modülü üzerinden kayıt altına alınmaktadır. Kayıt altına alınan servis talepleri aynı anda firmalara ulaştırılmaktadır.

DinamikCRM Yazılımında Servis Talepleri Nasıl Yönetilir?

DinamikCRM Yazılımında Servis Talepleri Nasıl Yönetilir?
Müşteriler tarafından firmalara yöneltilen servis istekleri öncelikle DinamikCRM yazılımında kayıt altına alınmaktadır. Bu talepler hızlı bir şekilde firmalara ulaştırılarak süreç firmanın kontrolüne bırakılmaktadır. Aynı sistem üzerinden servis hizmetine yönelik takip işlemleri de yapılabilmektedir. DinamikCRM kullanan firmaların web sitelerinde, müşterilerin kolayca ulaşabilecekleri servis talep formu bulunur. Form sayesinde internet sitesi üzerinden servis talepleri firmalara gönderilebilmektedir.

Firmalar, DinamikCRM yazılımında kayıtlı olan portföylerindeki müşterilere tek bir tıklama ile kısa mesaj ve elektronik posta gönderebilmektedir. Modülde yer alan bir özellik sayesinde servis ve teslim tarihlerine ilişkin tüm bildirimler yazılımı kullanan firmalara gönderilmektedir. Servis hizmetinin tüm aşamaları DinamikCRM yazılımı üzerinden de pratik bir şekilde takip edilebilmektedir. DinamikCRM yazılımı sunduğu sayısız özelliği ile firmaların iş süreçlerini kolaylaştırmaktadır. Yazılımda yer alan servis talepleri modülü ile firmaların müşteri ilişkileri sağlam bir yapıya ulaşmaktadır.

Bir sonraki yazımızda görüşmek üzere.
Son Blog Yazılarımız Yeni 2023 Yılı DinamikCRM İçin Nasıl Geçti? Müşteri Başarısı Neden Bu kadar Önemli Bir Hale Geldi? Otantik: 2023’ün Favori Kelimesi Oldu Satış Sonrası Destek ve Müşteri Yönetimi CRM Uygulamalarında Veri Güvenliği ve Önemi İş Süreçleri Daha Pratik Hale Nasıl Getirilebilir? ChatGpt ile Muhasebe Kaydı Yapılabilir mi? Başarılı Girişimci Hangi Uygulamaları Kullanmalı? Yapay Zekanın Geldiği İleri Bir Seviye: ChatGPT Nedir? Günlük Satışları Arttırmak İçin Fikirler Şirket Yazılım Programları Yöneticilerin En Önemli Yardımcısı Verimli İş Yönetimi Nasıl Sağlanır? Ön Muhasebe Kayıtları İçin Yazılım Gerekli mi? Şirket Başarısı İçin Doğru Yazılım Tercihi Başarılı Müşteri İletişimi Nedir? Nasıl Yapılır? Firmalar Müşteri Memnuniyeti Elde Etmek İçin Nelere Dikkat Etmeli? Kurumsal Firmalar Başarı İçin Nelere Dikkat Etmeli? Okul Bilgi Sistemi Yönetiminde Yazılım Tercihi Nasıl Yapılmalı? Feedback Almak İçin Hangi Yöntemler Kullanılabilir? Dijital Yazılımlarla İş Hayatında Başarılı Olmak! Firmalar İçin Müşteriye Ulaşma Yöntemleri Nelerdir? Online Ödeme Alma Yöntemleri İle İşinizi Geliştirebilirsiniz! Firmalar İçin Geri Bildirim Neden Önemlidir? Firmalar Evrak Takip İşlerini Ne Kadar Önemsemeli? İş Sürekliliği Sağlamak İçin Yazılımlar Faydalı mı? Firmalar Servis Talebi Yönetiminde Nelere Dikkat Etmeli? Müşteri Memnuniyeti Ölçümü İçin Hangi Yöntemler Kullanılabilir? Doğru Bir Çağrı Kayıt Programı Hangi Özelliklere Sahip Olmalı?