CRM Yazılımları İle Personel Yönetimi Yapılabilir Mi?

Günümüzde bir firmanın, hangi sektörde faaliyet gösterirse göstersin personel yönetimi ihtiyacı bulunmaktadır. Personelin etkili bir şekilde yönetimi, verimli bir hizmet sunumu ile firmaya sağladığı katkıyı artırmaktadır.


Yahya Ekinci 1248 gün önce yazdı...
CRM Yazılımları İle Personel Yönetimi Yapılabilir Mi?
Günümüzde bir firmanın, hangi sektörde faaliyet gösterirse göstersin personel yönetimi ihtiyacı bulunmaktadır. Personelin etkili bir şekilde yönetimi, verimli bir hizmet sunumu ile firmaya sağladığı katkıyı artırmaktadır. Çalışan yönetiminin etkili olması için çalışan takibi sistematik yapılmalıdır. Günümüzde CRM bulut yazılımları standart ve tek düze özellikleri nedeniyle firmalara kısıtlı bir destek sağlamaktadır.

Dijitalleşen dünyada iş yönetimi için online sistemlerin yeterli özelliklere sahip olması gerekmektedir. CRM yazılımları arasında özel bir yeri olan DinamikCRM ile çok sayıda fonksiyona tek bir platform üzerinden sahip olmak mümkündür. DinamikCRM ile sunulan ‘Çalışanlar’ modülü ile online personel yönetimi oldukça pratiktir.

DinamikCRM ile Personel Yönetimi Nasıl Yapılır?

DinamikCRM ile Personel Yönetimi Nasıl Yapılır?
DinamikCRM ile sunulan ‘Çalışanlar’ modülü sayesinde çalışan yönetimi fonksiyonel bir şekilde yapılabilmektedir. Modülde sunulan çok sayıda özellik, çalışanlar için ayrı bir özlük dosyası oluşturma ihtiyacını dahi ortadan kaldırmaktadır. Herhangi bir firmada çalışan tüm personel, iki farklı kategori altında izlenebilmektedir. Tüm çalışanlar modülde ‘bordrolü’ ve ‘sözleşmeli’ olarak kaydedilebilir.



Modülde yer alan basit arayüz sayesinde çalışanlara ait iletişim bilgileri ve sosyal medya hesapları sistemde tutulabilmektedir. Üst yönetimin firma çalışanları ile yaptıkları herhangi bir görüşmeye ilişkin bilgiler de sistemde kayıt altına alınabilmektedir. Görüşme sırasında personelin ruh halini ve tutumunu yansıtan ek bilgiler ile görüşmeye ilişkin geçmişe dönük değerlendirmeler yapılabilir.

DinamikCRM Hangi Özelliklere Sahiptir?

DinamikCRM Hangi Özelliklere Sahiptir?
DinamikCRM bulut CRM yazılımına ihtiyaç duyan tüm firmalara destek sunmaktadır. DinamikCRM’de yer alan ‘Çalışanlar’ modülü personel yönetimi adına çalışanlara demirbaş zimmetlemeye imkan tanımaktadır. Modülde bulunan özel alanlar aracılığı ile ek bilgiler de çalışan kartlarına eklenebilmektedir. Çalışanlara ilişkin fazla mesai ve izin takipleri, tek bir sistem üzerinden profesyonel bir şekilde yapılmaktadır. Üretim yapan bir işletme için personelin ürettiği tüm ürün ve hizmetler birim bazında kaydedilebilmektedir.

Herhangi bir firmada bulunan tüm çalışanların hangi eğitimleri aldıkları sistem üzerinden izlenebilmektedir. Firma çalışanlarının yaptıkları iş seyahatleri, ‘Çalışanlar’ modülünde personel bazlı olarak takip edilebilmektedir. Bu ve benzeri çok sayıda özellik, DinamikCRM ile tüm firmalara sunulmaktadır. Firma performansını yakından etkileyen çalışanların profesyonel takibine imkan tanıyan ‘Çalışanlar’ modülü personel yönetimi anlamında firmalara destek sağlamaktadır.

Bir sonraki yazımızda görüşmek üzere.
Son Blog Yazılarımız Yeni 2023 Yılı DinamikCRM İçin Nasıl Geçti? Müşteri Başarısı Neden Bu kadar Önemli Bir Hale Geldi? Otantik: 2023’ün Favori Kelimesi Oldu Satış Sonrası Destek ve Müşteri Yönetimi CRM Uygulamalarında Veri Güvenliği ve Önemi İş Süreçleri Daha Pratik Hale Nasıl Getirilebilir? ChatGpt ile Muhasebe Kaydı Yapılabilir mi? Başarılı Girişimci Hangi Uygulamaları Kullanmalı? Yapay Zekanın Geldiği İleri Bir Seviye: ChatGPT Nedir? Günlük Satışları Arttırmak İçin Fikirler Şirket Yazılım Programları Yöneticilerin En Önemli Yardımcısı Verimli İş Yönetimi Nasıl Sağlanır? Ön Muhasebe Kayıtları İçin Yazılım Gerekli mi? Şirket Başarısı İçin Doğru Yazılım Tercihi Başarılı Müşteri İletişimi Nedir? Nasıl Yapılır? Firmalar Müşteri Memnuniyeti Elde Etmek İçin Nelere Dikkat Etmeli? Kurumsal Firmalar Başarı İçin Nelere Dikkat Etmeli? Okul Bilgi Sistemi Yönetiminde Yazılım Tercihi Nasıl Yapılmalı? Feedback Almak İçin Hangi Yöntemler Kullanılabilir? Dijital Yazılımlarla İş Hayatında Başarılı Olmak! Firmalar İçin Müşteriye Ulaşma Yöntemleri Nelerdir? Online Ödeme Alma Yöntemleri İle İşinizi Geliştirebilirsiniz! Firmalar İçin Geri Bildirim Neden Önemlidir? Firmalar Evrak Takip İşlerini Ne Kadar Önemsemeli? İş Sürekliliği Sağlamak İçin Yazılımlar Faydalı mı? Firmalar Servis Talebi Yönetiminde Nelere Dikkat Etmeli? Müşteri Memnuniyeti Ölçümü İçin Hangi Yöntemler Kullanılabilir? Doğru Bir Çağrı Kayıt Programı Hangi Özelliklere Sahip Olmalı?