DinamikCRM İle Çağrı Merkezi Açılabilir Mi?

CRM yazılımları arasında pek çok özelliği tek bir platform üzerinden sunan DinamikCRM programı, farklı sektördeki firmaların ihtiyaçlarını karşılayan çok sayıda modüle sahiptir. Bu modüller arasında yer alan ‘Çağrı Merkezi’ ile müşteri ilişkileri yönetimi üst düzeyde yapılabilmektedir.


Yahya Ekinci 1256 gün önce yazdı...
Sanal Santral Nedir? İş Yönetimi Sürecinde Önemi Nedir?

Sanal Santral Nedir? İş Yönetimi Sürecinde Önemi Nedir?
Firmaların kompleks iş yapılarına sahip olmaları, zaman zaman iş yönetim süreçlerinde yardımcı ekipman kullanmalarını zorunlu kılmaktadır. Sanal santral uygulaması firmaların iş sürecini kolaylaştıran uygulamalar arasında yer almaktadır. CRM yazılımları sundukları pek çok yardımcı uygulama ile firmalara destek olmaktadır. CRM yazılımları farklı özellikleri ile firmaların faaliyet gösterdikleri alana yönelik hizmet sunabilmektedir.

CRM yazılımları arasında pek çok özelliği tek bir platform üzerinden sunan DinamikCRM programı, farklı sektördeki firmaların ihtiyaçlarını karşılayan çok sayıda modüle sahiptir. Bu modüller arasında yer alan ‘Çağrı Merkezi’ modülü ile müşteri ilişkileri yönetimi üst düzeyde yapılabilmektedir. Çağrı Merkezi modülü üzerinden firmaların müşterileri ile yaptıkları tüm görüşmeler kayıt altına alınmaktadır. Yazılım sayesinde ihtiyaç duyulduğu anda geçmiş görüşmelere ulaşmak mümkündür.

Sanal Santral Firmalara Hangi Avantajları Sunar?

Sanal Santral Firmalara Hangi Avantajları Sunar?
Sanal santral desteği sayesinde DinamikCRM yazılımını kullanan firmalar minimum efor ile çağrı merkezlerini devreye alabilmektedir. Gelen ve giden çağrıları kayıt altına almak için de tek bir işlem yeterli olmaktadır. Firmaların sahip oldukları internet sitelerine sanal çağrı merkezi entegre edilebilir. Ayrıca firmaların web sitelerine entegre edilebilen dinamik formlar sayesinde, müşteri talepleri anında firmalara ulaştırılmaktadır.

Müşterilerden gelen bildirimler ve talepler, aynı anda firmanın ilgili birimine yönlendirilmektedir. Ayrıca sistem üzerinden firmaların anlık taleplerini aynı anda aksiyona dönüştürmek de mümkündür. Müşteri talepleri DinamikCRM üzerinden anında; satış işlemine, randevuya ya da bilgilendirme mesajına dönüştürülebilmektedir.

Çağrı Merkezi Firmalara Nasıl Destek Olmaktadır?

Çağrı Merkezi Firmalara Nasıl Destek Olmaktadır?
Firmalarda herhangi bir yönetici asistanı ya da sekreter istihdam ediliyorsa DinamikCRM tarafından sunulan çağrı merkezi modülü, firmanın iş yükünü azaltacaktır. Firmaya gelen her çağrı, sanal asistan tarafından kayıt altına alınmaktadır. Gelen kayıtlara göre takvim üzerinden tüm randevular oluşturulabilmektedir. Takvim üzerinden firmanın sanal ajandası kolaylıkla yönetilebilir. DinamikCRM yazılımı sayesinde firma portföyünde yer alan müşterilere anket göndermek de son derece kolaydır.

Müşterilere gönderilen anketler aracılığıyla müşteri geri bildirimi alınabilmektedir. Firmaların ‘sanal santral nedir’ sorusunun cevabını uygulamalı olarak gözlemlemeleri için DinamikCRM yazılımı deneme süresince ücretsiz olarak firmalara sunulmaktadır. DinamikCRM yazılımı üzerinden firmaların portföyünde kayıtlı bulunan müşterilere yönelik kampanyalar yürütülebilir. DinamikCRM uygulaması sahip olduğu farklı modüllerle iş yönetimi konusunda son derece profesyonel bir yazılım hizmeti sunmaktadır.

Bir sonraki yazımızda görüşmek üzere.
Son Blog Yazılarımız Yeni 2023 Yılı DinamikCRM İçin Nasıl Geçti? Müşteri Başarısı Neden Bu kadar Önemli Bir Hale Geldi? Otantik: 2023’ün Favori Kelimesi Oldu Satış Sonrası Destek ve Müşteri Yönetimi CRM Uygulamalarında Veri Güvenliği ve Önemi İş Süreçleri Daha Pratik Hale Nasıl Getirilebilir? ChatGpt ile Muhasebe Kaydı Yapılabilir mi? Başarılı Girişimci Hangi Uygulamaları Kullanmalı? Yapay Zekanın Geldiği İleri Bir Seviye: ChatGPT Nedir? Günlük Satışları Arttırmak İçin Fikirler Şirket Yazılım Programları Yöneticilerin En Önemli Yardımcısı Verimli İş Yönetimi Nasıl Sağlanır? Ön Muhasebe Kayıtları İçin Yazılım Gerekli mi? Şirket Başarısı İçin Doğru Yazılım Tercihi Başarılı Müşteri İletişimi Nedir? Nasıl Yapılır? Firmalar Müşteri Memnuniyeti Elde Etmek İçin Nelere Dikkat Etmeli? Kurumsal Firmalar Başarı İçin Nelere Dikkat Etmeli? Okul Bilgi Sistemi Yönetiminde Yazılım Tercihi Nasıl Yapılmalı? Feedback Almak İçin Hangi Yöntemler Kullanılabilir? Dijital Yazılımlarla İş Hayatında Başarılı Olmak! Firmalar İçin Müşteriye Ulaşma Yöntemleri Nelerdir? Online Ödeme Alma Yöntemleri İle İşinizi Geliştirebilirsiniz! Firmalar İçin Geri Bildirim Neden Önemlidir? Firmalar Evrak Takip İşlerini Ne Kadar Önemsemeli? İş Sürekliliği Sağlamak İçin Yazılımlar Faydalı mı? Firmalar Servis Talebi Yönetiminde Nelere Dikkat Etmeli? Müşteri Memnuniyeti Ölçümü İçin Hangi Yöntemler Kullanılabilir? Doğru Bir Çağrı Kayıt Programı Hangi Özelliklere Sahip Olmalı?