DinamikCRM ile Randevu Yönetim Sistemi Kurmak Mümkün Müdür?

Randevuyla çalışan işletmelerin randevu yönetim sistemi ile profesyonel bir yönetim metoduna ihtiyaç duydukları görülmektedir. Randevu ile çalışan firmalar; hastaneler, klinikler, bireysel çalışan doktorlar, güzellik salonları, danışmanlık hizmeti sunan işletmeler, psikologlar ve daha pek çok alanda faaliyet gösteren ticari işletmeler olabilir.


Yahya Ekinci 1281 gün önce yazdı...
DinamikCRM ile Randevu Yönetim Sistemi Kurmak Mümkün Müdür?
Randevuyla çalışan işletmelerin randevu yönetim sistemi ile profesyonel bir yönetim metoduna ihtiyaç duydukları görülmektedir. Randevu ile çalışan firmalar; hastaneler, klinikler, bireysel çalışan doktorlar, güzellik salonları, danışmanlık hizmeti sunan işletmeler, psikologlar ve daha pek çok alanda faaliyet gösteren ticari işletmeler olabilir. Firmaların ürün ve hizmet sunumları için belirledikleri tarih ve saatin online sistemler üzerinden kayıt altına alınması ve bu tarihlerin firmalara bildirilmesi önemlidir.



Bu süreçte DinamikCRM bulut yazılımı tarafından sunulan çözümler son derece pratiktir. Tek bir platform üzerinden sunulan farklı modüllerle, her sektöre yönelik uygulamalar DinamikCRM’de mevcuttur. İşletmelerin faaliyet gösterdikleri tüm sektörlere uygun CRM modülleri tek bir platform üzerinden aktif edilebilmektedir.

Randevu Yönetim Sistemi İle Neler Yapılabilir?

Randevu Yönetim Sistemi İle Neler Yapılabilir?
DinamikCRM’de yer alan online randevu yönetimi aracılığı ile pek çok yönetimsel süreci tek bir ortam üzerinden yürütmek mümkündür. Randevu takvimi oluşturmaya vakit ayıramayan firmalar için DinamikCRM yazılımında bulunan randevu yönetim sistemi modülü oldukça kullanışlıdır. Firmaların irtibat halinde oldukları müşteri ve firma ortaklarını tek bir tıklama ile firma portföyüne aktarmak imkan dahilindedir.

Müşteri ve ortaklardan gelen randevu talepleri DinamikCRM sisteminde kaydedilmektedir. Gerçekleşen her randevu sonrasında müşterilere ‘Net Tavsiye Skoru’ anketi gönderilmektedir. Bu sayede müşterilerden alınan geri bildirimler firmalara ulaştırılmaktadır. Müşterilerin aldıkları ürün ya da hizmete yönelik olan değerlendirmeler firmalar için son derece önemlidir.

Modülde Başka Hangi Özellikler Bulunmaktadır?

Modülde Başka Hangi Özellikler Bulunmaktadır?
Uygulamada yer alan modül sayesinde, tüm randevular konum ve uzman bazında kayıt altına alınmaktadır. Takvim bazında tüm randevuların tarih sıralaması yapılabilmektedir. Bu durum firmalara randevu planlaması adına kolaylık sağlamaktadır. DinamikCRM’nin sunduğu entegrasyon özelliği sayesinde tek bir tıklamayla tüm müşterilere SMS ve elektronik posta gönderilebilmektedir.

CRM yazılımlarının sunduğu klasik raporlamalara DinamikCRM’de rastlamak mümkün değildir. DinamikCRM modern göstergeleri ile eşsiz bir raporlama yapmaktadır. Tek bir ekran üzerinden gerçek zamanlı performans göstergesi takibi yapılabilmektedir. DinamikCRM bulut yazılımı ile randevu yönetim sistemi kurmak ve bu sistemi yürütmek son derece kolaydır. İşletmesinde randevu planlama konusunda sıkıntı yaşayan firmalar için DinamikCRM’de yer alan ‘Online Randevu Yönetimi’ modülü kesin bir çözümdür.

Bir sonraki yazımızda görüşmek üzere.
Son Blog Yazılarımız Yeni 2023 Yılı DinamikCRM İçin Nasıl Geçti? Müşteri Başarısı Neden Bu kadar Önemli Bir Hale Geldi? Otantik: 2023’ün Favori Kelimesi Oldu Satış Sonrası Destek ve Müşteri Yönetimi CRM Uygulamalarında Veri Güvenliği ve Önemi İş Süreçleri Daha Pratik Hale Nasıl Getirilebilir? ChatGpt ile Muhasebe Kaydı Yapılabilir mi? Başarılı Girişimci Hangi Uygulamaları Kullanmalı? Yapay Zekanın Geldiği İleri Bir Seviye: ChatGPT Nedir? Günlük Satışları Arttırmak İçin Fikirler Şirket Yazılım Programları Yöneticilerin En Önemli Yardımcısı Verimli İş Yönetimi Nasıl Sağlanır? Ön Muhasebe Kayıtları İçin Yazılım Gerekli mi? Şirket Başarısı İçin Doğru Yazılım Tercihi Başarılı Müşteri İletişimi Nedir? Nasıl Yapılır? Firmalar Müşteri Memnuniyeti Elde Etmek İçin Nelere Dikkat Etmeli? Kurumsal Firmalar Başarı İçin Nelere Dikkat Etmeli? Okul Bilgi Sistemi Yönetiminde Yazılım Tercihi Nasıl Yapılmalı? Feedback Almak İçin Hangi Yöntemler Kullanılabilir? Dijital Yazılımlarla İş Hayatında Başarılı Olmak! Firmalar İçin Müşteriye Ulaşma Yöntemleri Nelerdir? Online Ödeme Alma Yöntemleri İle İşinizi Geliştirebilirsiniz! Firmalar İçin Geri Bildirim Neden Önemlidir? Firmalar Evrak Takip İşlerini Ne Kadar Önemsemeli? İş Sürekliliği Sağlamak İçin Yazılımlar Faydalı mı? Firmalar Servis Talebi Yönetiminde Nelere Dikkat Etmeli? Müşteri Memnuniyeti Ölçümü İçin Hangi Yöntemler Kullanılabilir? Doğru Bir Çağrı Kayıt Programı Hangi Özelliklere Sahip Olmalı?