Feedback Almak İçin Hangi Yöntemler Kullanılabilir?

Kaliteli bir ürün ya da hizmet sunduğunuzu düşünüyorsanız ürün ya da hizmetleriniz hakkında bir de müşterilerinize kulak vermelisiniz. Günümüzde çok sayıda firma, müşteri görüşlerini geri planda tutuyor. Bu firmalardan pek çoğu ise müşteri görüşlerine nasıl ulaşabileceklerini dahi bilmiyor.


Oğuzhan Arslan 1012 gün önce yazdı...
Feedback Almak İçin Hangi Yöntemler Kullanılabilir?

Kaliteli bir ürün ya da hizmet sunduğunuzu düşünüyorsanız ürün ya da hizmetleriniz hakkında bir de müşterilerinize kulak vermelisiniz. Günümüzde çok sayıda firma, müşteri görüşlerini geri planda tutuyor. Bu firmalardan pek çoğu ise müşteri görüşlerine nasıl ulaşabileceklerini dahi bilmiyor. Firmanın sunduğu ürün ya da hizmetler hakkında müşteri görüşlerini, müşterilerden gelen feedback yansıtmaktadır. Geribildirim olarak karşımıza çıkan bu kavram, firma gelişimine yardımcı olan bir unsur…

Müşteri Geribildirimleri Neden Önemli?

Müşteri Geribildirimleri Neden Önemli?

Ürün ya da hizmeti beğenilmeyen bir firmanın ya piyasadan çekilmesi ya da sunduğu ürün/hizmet kalitesini artırması gerekiyor. İşte bu aşamada, müşterilerin geribildirimleri son derece önemli. Müşterilerden alınan fikirler doğrultusunda firmalar kendilerini geliştirebilmekte. Bu anlamda, firmalar için en önemli olan konu, müşteri bildirimlerine nasıl ulaşılacağı oluyor.


DinamikCRM yazılımı, müşterilerden geri bildirim almak isteyen firmalara yardımcı çözümler sunuyor. Yazılım üzerinden firma çevresine anketler göndermek mümkün. Bu sayede firma çevresinin, firmanın sunduğu ürün ya da hizmetler hakkında neler düşündüğü pratik bir şekilde öğrenilebilmekte. DinamikCRM yazılımını belirli bir süreliğine ücretsiz olarak kullanarak feedback imkanı sunan NPS Net Tavsiye Skoru modülünü deneyimleyebilirsiniz.
Hangi Firmalar İçin Feedback Almak Gerekli?

Hangi Firmalar İçin Feedback Almak Gerekli?

Herhangi bir ticari oluşumdan bahsediyorsak, ticari oluşumun muhakkak geribildirime ihtiyacı olduğu söylenebilir. Çünkü ticari yapılar için geri bildirim demek, ürün ya da hizmetin ne yönde geliştirilmesi gerektiğini öğrenmek anlamına geliyor. Günümüzde müşterilerden geribildirim almaya imkan tanıyan yazılımlar son derece ilgi görmekte. Çünkü artık firmaların sahaya inerek tek tek müşterilerle görüşmeleri pek mümkün olmuyor

Firmalar için artık kaçınılmaz olarak müşteri görüşleri dikkate alınmak zorunda. Çünkü müşteri görüşlerine önem vermeyen firmalar, sektördeki rekabette geri kalmaya mahkum… İş süreçlerine değer katmak isteyen firmalar için vazgeçilmez olan feedback kavramı, piyasadaki en iyi firmaların ihmal etmedikleri bir unsur.

DinamikCRM yazılımı, sahip olduğu tüm modülleri tek bir platform üzerinden kullanmaya olanak sağlıyor. Yazılımda yer alan NPS Anketleri, firma tarafından oluşturulan listedeki isimlere pratik bir şekilde gönderilebilmekte. Firma, yaptığı tüm işlemlerden sonra basit bir şekilde müşterilerine NPS Anketi ile ulaşabiliyor. Bu sayede müşteri nezdinde beğenilmeyen hizmet süreçlerini düzeltme imkanı elde ediliyor. DinamikCRM yazılımı, NPS Anketi üzerinden soru kalıplarını firma tercihine göre düzenlemeye de imkan tanımakta.
Bir sonraki yazımızda görüşmek üzere.
Son Blog Yazılarımız Yeni 2023 Yılı DinamikCRM İçin Nasıl Geçti? Müşteri Başarısı Neden Bu kadar Önemli Bir Hale Geldi? Otantik: 2023’ün Favori Kelimesi Oldu Satış Sonrası Destek ve Müşteri Yönetimi CRM Uygulamalarında Veri Güvenliği ve Önemi İş Süreçleri Daha Pratik Hale Nasıl Getirilebilir? ChatGpt ile Muhasebe Kaydı Yapılabilir mi? Başarılı Girişimci Hangi Uygulamaları Kullanmalı? Yapay Zekanın Geldiği İleri Bir Seviye: ChatGPT Nedir? Günlük Satışları Arttırmak İçin Fikirler Şirket Yazılım Programları Yöneticilerin En Önemli Yardımcısı Verimli İş Yönetimi Nasıl Sağlanır? Ön Muhasebe Kayıtları İçin Yazılım Gerekli mi? Şirket Başarısı İçin Doğru Yazılım Tercihi Başarılı Müşteri İletişimi Nedir? Nasıl Yapılır? Firmalar Müşteri Memnuniyeti Elde Etmek İçin Nelere Dikkat Etmeli? Kurumsal Firmalar Başarı İçin Nelere Dikkat Etmeli? Okul Bilgi Sistemi Yönetiminde Yazılım Tercihi Nasıl Yapılmalı? Feedback Almak İçin Hangi Yöntemler Kullanılabilir? Dijital Yazılımlarla İş Hayatında Başarılı Olmak! Firmalar İçin Müşteriye Ulaşma Yöntemleri Nelerdir? Online Ödeme Alma Yöntemleri İle İşinizi Geliştirebilirsiniz! Firmalar İçin Geri Bildirim Neden Önemlidir? Firmalar Evrak Takip İşlerini Ne Kadar Önemsemeli? İş Sürekliliği Sağlamak İçin Yazılımlar Faydalı mı? Firmalar Servis Talebi Yönetiminde Nelere Dikkat Etmeli? Müşteri Memnuniyeti Ölçümü İçin Hangi Yöntemler Kullanılabilir? Doğru Bir Çağrı Kayıt Programı Hangi Özelliklere Sahip Olmalı?